043 - 711 50 00 [email protected]

Werkwijze

Kosteloze intake

Wij starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Dit vindt zo nodig bij u thuis plaats. Op die manier krijgen we een zo volledig mogelijk beeld van uw situatie. In dit gesprek inventariseren we samen met u de mogelijkheden en bespreken we de kansen. Na afloop kunnen wij u een goed beeld geven over wat wij voor u kunnen betekenen. In negentig procent van de gevallen kunnen wij dan tevens al een reële inschatting maken of aansprakelijkheid zal worden erkend door de tegenpartij.

Wilt u een gratis intakegesprek? Vul dan uw contactgegevens in op ons contactformulier. Wij streven ernaar binnen één werkdag contact met u op te nemen.

U kunt ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur dat elke dinsdag plaatsvindt van 9:00 tot 11:00 uur.

Kom ik in aanmerking voor schadevergoeding?

De eerste stap bij het claimen van schade is vaststellen wie aansprakelijk is. De feiten zijn hiervoor bepalend.

Na het ongeval is vaak een schaderapport opgemaakt door de aanwezige politie. Mogelijk zijn er getuigen van het ongeval. Ook een ingevuld schadeaangifteformulier met een situatieschets en foto’s kunnen bruikbaar zijn. Al deze informatie geeft ons inzicht in de toedracht en de gemaakte (verkeers)fout en bepaalt wie aansprakelijk is.

Als blijkt dat de tegenpartij verantwoordelijk gehouden kan worden voor het ongeval, gaan wij deze aansprakelijk stellen. De verzekeraar van de tegenpartij zal op zijn beurt ook onderzoek doen naar de toedracht. Hierna zal de verzekeraar van de tegenpartij een standpunt innemen. Als hij erkent aansprakelijkheid te zijn, stellen wij vast welke schade voor vergoeding of compensatie in aanmerking komt.

Wanneer de tegenpartij weigert aansprakelijkheid te erkennen, gaan wij de discussie aan op basis van juridische feiten. We proberen haar ervan te overtuigen waarom wij erkenning van aansprakelijkheid gerechtvaardigd vinden. Desnoods starten we een gerechtelijke procedure. Uiteraard altijd in overleg met u.

Letselschadeadvocaat of specialist?

Waarom u beter kiest voor een letselschadeadvocaat.
Bij het inschakelen van juridische hulp na een ongeval kunt u kiezen voor een letselschadespecialist of -advocaat. Maar wat is nu precies het verschil? Een advocaat heeft het imago duur te zijn. Maar wist u dat de kosten van een advocaat voor u niet hoger zijn dan die van een specialist of jurist? Integendeel!