043 - 711 50 00 [email protected]

Over Boumans Letselschade Advocaten

Over ons

Boumans Letselschade Advocaten gaat een stap verder om uw leven weer op de rit te krijgen. Niet alleen ondersteunen wij u bij het juridische traject, we zoeken ook naar geschikte partijen om uw dagelijks leven zo goed mogelijk te hervatten.

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw situatie, bezoeken we u zo nodig aan huis. We verdiepen ons in de schade en volgen het medisch behandeltraject. Indien nodig, schakelen we andere deskundigen in, zoals artsen of arbeidsdeskundigen. We doen dit om uw schade te onderbouwen met diagnoses van specialisten wat bijdraagt aan een sterkere positie bij het claimen van uw schade.

Om u ook op andere juridische terreinen dan letsel- of personenschade bij te kunnen staan is Boumans Letselschade Advocaten gelieerd aan Boumans & Partners Advocaten. Vanuit onze locaties in Maastricht, Heerlen en Beek bieden wij u gespecialiseerde rechtshulp.

Boumans & Partners Advocaten kunnen u bijstaan op verschillende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Ontslag, reorganisatie, (langdurige) ziekte, loonbetalingsverplichtingen en disfunctioneren zijn voorbeelden van aspecten die tot een arbeidsconflict kunnen leiden.

Lees meer

Asiel

Boumans & Partners Advocaten is gespecialiseerd in juridische bijstand voor vluchtelingen die in Nederland asiel willen aanvragen.

Lees meer

Huurrecht

Het huurrecht concentreert zich op de rechten en plichten van zowel de huurder als de verhuurder.

Lees meer

Scheiden en gezin

Scheiden heeft een grote impact op de levens van partners en eventuele kinderen. Een gesprek met een medewerker van het echtscheidingsspreekuur kan helpen om alles op een rijtje te zetten.

Lees meer

Bestuursrecht

Een besluit van een bestuursorgaan heeft consequenties voor iedere burger.

Lees meer

Schulden

Boumans & Partners Advocaten is gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten vanuit een schuldenpositie naar de WSNP.

Lees meer

Strafrecht

Bent u verdachte van een strafbaar feit of bent u als slachtoffer bij een misdrijf betrokken? Bent u getuige van een strafbaar feit en maakt u zich zorgen over uw veiligheid?

Lees meer

Blockchain

Het Blockchain Team van Boumans & Partners Advocaten adviseert u op het gebied van privacy, toezichtrechtelijke en financiële wet – en regelgeving gecombineerd met het bouwen van blockchainproducten.

Lees meer

Onderneming

Wat is de meest geschikte structuur is voor uw onderneming? De keuze voor een bepaald type rechtsvorm heeft veel juridische en economische gevolgen.

Lees meer

Schadevergoedingen

De verzekeraar van de tegenpartij erkent aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het ongeval. Dan zijn er meerdere soorten schadevergoedingen waar u aanspraak op kunt maken. Het hangt af van uw persoonlijke situatie welke schade geclaimd kan worden.

Tarieven

Wij starten altijd met een kosteloos intakegesprek. In dit gesprek inventariseren we samen de mogelijkheden. Na afloop kunnen wij u een goed beeld geven over wat wij voor u kunnen betekenen. In 90 procent van de gevallen kunnen wij dan tevens inschatten of aansprakelijkheid zal worden erkend door...