043 - 711 50 00 [email protected]

Tarieven

Wat kost een letselschadeadvocaat?

Daarover kunnen we kort zijn: in de meeste gevallen helemaal niets!

Wij starten altijd met een kosteloos intakegesprek. In dit gesprek inventariseren we samen de mogelijkheden. Na afloop kunnen wij u een goed beeld geven over wat wij voor u kunnen betekenen. In 90 procent van de gevallen kunnen wij dan tevens inschatten of aansprakelijkheid zal worden erkend door de tegenpartij. Bij erkenning van de aansprakelijkheid worden onze kosten opgeteld bij uw schade en volledig vergoed door de tegenpartij. In dat geval ontvangt u van ons geen enkele nota. Het hebben van een rechtsbijstandverzekering is dan ook helemaal niet nodig.

Duidelijk en transparant, zonder verrassingen

Wij vinden openheid van zaken belangrijk. Daarom zijn wij vooraf duidelijk en transparant in wat u kunt verwachten. Op die manier komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Mocht het (nog) niet zeker zijn of onze kosten op de tegenpartij te verhalen zijn, dan is het goed om te weten dat ons uurtarief 255 euro bedraagt. Maar ook in dat geval is en blijft het intakegesprek 100% gratis.

Letselschadeadvocaat of specialist?

Waarom u beter kiest voor een letselschadeadvocaat.
Bij het inschakelen van juridische hulp na een ongeval kunt u kiezen voor een letselschadespecialist of -advocaat. Maar wat is nu precies het verschil? Een advocaat heeft het imago duur te zijn. Maar wist u dat de kosten van een advocaat voor u niet hoger zijn dan die van een specialist of jurist? Integendeel!